Környezetmérnöki Bsc végzettségel, milyen Msc szakot/szakokat lehet/érdemes elvégezni (a környezetmérnök Msc-n kívül)?
Műszaki területen vegyészmérnök.
Természettudományi területen vegyész, vagy biotechnológus.
Mindegyikhez kellenek plusz kreditek, viszont bármelyiket választod, jó lehetőségeid lesznek!
Nem a fizetésen múlik melyik szakma/pálya értelmes. Ha valakit ez érdekel az adott szakma akkor csinálja azt, ne a fizetésen múljon már.
Amúgy meg vízgazdálkodás hulladék gazdálkodás ha maradnál a környezetmérnök irányban. Vízre mindig lesz szükség, szemét meg csak egyre több lesz.
Én is elmentem tűzvédelmi előadóira és munkavédelmi technikusira, megcsináltam a jogsit is.
Nem jött be.
Átképeztem magam, az új területet imádom és jelenleg már abban dolgozom.
Köszönöm a válaszokat!
Nincs igazán más opcióm, szeretném csinálni, hisz ezért választottam ezt a szakot, de azért egy msc-t vagy szakmérnökit vagy valamit akarok mellé, ami ehhez kapcsolódik (jobban vagy kevésbé), mert érzem magamban, hogy menne és csinálnám. Másban nem igazán tudom elképzelni magam, világ életemben a reál tárgyakat szerettem, főleg a földrajzot (ezen belül a csillagászat és a meteorológia), de egy földrajz szakkal nem mentem volna semmire, a családi háttér meg nem tette lehetővé, hogy bsc után továbbmenjek msc-re nappalin, levelezőben akkor még nem gondolkoztam, így most jutottam el odáig,hogy valóban szeretném és érzem magamban, ahogy írtam is. Éppen ezért új, teljesen más alapszakba nem vágnék most bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!