Titeket nem idegesít amikor egy ember 10-nek írja alá a katalógust?
"Akkor fogalmazok úgy hogy igazságtalannak tartom, hogy az olyan, aki 14-ből 2 előadáson volt ugyanúgy elmehet vizsgázni, mint én, aki 12-t végigszenvedek."
A vizsgán tud? Akkor meg nem mindegy? Igazságtalan? Az élet nem igazságos, hanem őszinte. Ő megoldja, hogy ne legyen bent, te meg nem. De ez nem az ő baja hanem a tiéd.
“Bssssztok meg most már. Itt mindenki direkt a kérdezőnek mond ellent minden témában, csak hogy nekik legyen igazuk, nehogy egyet értsenek a kérdezővell Ez itt Magyarország”
Igen, mindannyian egy titkos levelezésben összefogtunk ellened, pontosan így történt. Ha én valamiről gondolok valamit, de ha 3-4 ember mást mond, mint én, akkor nem megsértődöm, hanem elgondolkozom azon amit mondanak.
Most komolyan még duzzogsz is?
Egyetemről volt szó, nem általános iskoláról, ugye? :OOO
nemazért de nem az a lényege az egyetemnek, hogy jó szakembereket képezzünk?
ha valaki nem jár be de teljesíti a vizsgákat, stb akkor inkább ne végezhesse el az egyetemet csak mert nem volt ott az előadáson? ez netto hülyeség
bár már értem neked miért nem ír alá senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!