Mit tanuljon az, aki nem reálos beállítottságú, de nem is humános?
A humán targyak unalmasak, es túl sokat kell magolni. A mérnökiekhez full buta vagyok. A logikai képességeim 0 es minusz vegtelen kozott vannak.
Hozzatennem hogy senkit ne sertsek meg, hogy ez saját vélemény, tehat senki ne sertodjon meg mert egy magyar szakon én eret vágnék. 😀
Általánosan is lehet felelni, pl mondjuk hogy te is igy voltal ezzel, ezt meg ezt a szakot valasztottad es jol dontottel/rosszul döntöttél. 😀
És leginkább az irányítói/vezetői/tanácsadói dolgok erdekelnek, ahol ki tudom fejezni magam, vagy tovabb adni valamit. Bar mivel tanultam egesz eddigi eletem soran, honnan is kellene tudnom? Hozza tartozik az igazsaghoz, hogy mar csinaltam egy bsc-t, amin keves volt a matek (mat1-2, stat). Mat1 es 2 soran is csak harmast tudtam elerni, pedig mat1 re kb 2-3 hetet tanultam, es 2x buktam is. :( Es tenyleg nem vagom a logikai dolgokat, alt sulitol kezdve egytemig kisert a matek es a fizika. Igaz, soha nem buktam, es egy harmast vagy negyest ossze szedtem, de nehéz volt. :( Azokat a targyakat amugy aminel csak olvasni kellett a jegyzetet vagy esetleg magolni, azt pikk pakk megcsináltam. Tehat semmi hulye grafikon, egyenletek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!