Matek tudás nélkül lehetek Természettudománnyal foglalkozó?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy nagyon szeretem a fizikát de sajnos a matek nagyon nem megy. Nem tudom mit csináljak és félek hogy ezen nem tudok javítani. És azon gondolkodtam hogy ha már a fizika nem, de a kémia megy. Szerintetek lehetek jó vegyész/kémikus? Esetleg fizikai kémia?2019. nov. 27. 19:28
1/2 anonim válasza:
Lehetsz!
A bátyám környezetmérnökin van, kőhülye a matekhoz, kémia megy neki. De azért ne szivasd meg magad vegyészmérnökivel, inkàbb sima vegyész. Nem tudom pontosan, hogy lesz valaki fizikai kémius/vegyész, de szerintem túl lehet élni azt a minimális matekot ami az ahoz vezető úton kell.
2/2 anonim válasza:
Megnézem hogy fogod megoldani a fizikai kémiát, differenciál egyenletrendszereket meg a jó ég tudja mit matek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!