Milyen egyetemi szak való nekem?
Figyelt kérdés
Ami érdekel és jó is vagyok belőle az a földrajz, eddig földtudományira szerettem volna menni de a geofizikusok nem keresnek túl jól és mivel alsó középosztálybeli családból származom ezért fontos lenne, hogy ne kelljen a családtagokhoz pénzért futkozni és, hogy fenn tudjam magam tartani hosszútávon(ehhez biztos, hogy minimum 300k kell)
Tudom, ne a pénz vezessen de nekem az is fontos, hogy ha valaki kórházba kerül akkor tudjam fizetni a kezeléseit
Szerintetek?
2019. nov. 25. 21:25
1/9 Estádio de Felchút válasza:
BME. Ott majd embert faragnak belőled.
2/9 anonim válasza:
Menj külföldre tanulni, helyezkedj el ott, így jobb fizetésed is lesz.
3/9 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom külföldi iskolákban nem kapnék ösztöndíjat ezért a Bsc-t mindenképpen itthon szeretném elvégezni
2019. nov. 25. 22:30
5/9 anonim válasza:
Külföldi iskolákban is kapsz ösztöndíjat, pl. Angliában még egy külföldi is kaphat szociális és tanulmányi támogatást is. Oké, a lakhatás is többe kerül, de míg itthon csak max 28 ezer lehet eg vidéki egyetemen a szocod vagy a tanulmányid, addig kint ez 100 ezer Ft-os összeg.
6/9 anonim válasza:
Földtudományiról meterológia? Annak szerintem van jövője. A klímaváltozást nem a jegesmedvék találták ki :)
Esetleg még csillagászat
Én is földrudira szereték SZTEn, azután meg amelyik rész legjobban megtetszik.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon sokáig katona szerettem volna lenni és még mindig gondolkozok rajta de sajnos én túl makacs vagyok oda(gyűlölöm a parancsolgatást és ha nem tetszik valami azt szóvá is teszem), szóval nem biztos, hogy nekem való:D
2019. nov. 26. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!