394 ponttal van esélyem bejutni államilag támogatott jogász szakra Szegeden?
Nem szeretnélek elkeseríteni, de csökkentették a felvehető számot, ez mellett többen is jelentkeztek és tavaly is 400 felett volt...
Esély van, de ne éld bele magad. Én 395-el Pécset jelöltem meg de semmi reményt nem fűzök hozzá, lesz ami lesz, jelöltem bőven mást is ami érdekel.
Meg szabad kérdezni, hogy miért kellett újrajelentkezned?
Már csak párat kell aludni, hogy kiderüljenek a ponthatárok, légy türelemmel, amúgy az esély megvan, csak nem feltétlenül sok.
Szerintem államira nem lesz elég se Szegedre, se máshová :S Már tavaly is mindenhol 400 fölött volt (átlag 408) ami nem annyira sok, úgyhogy szerintem még emelkedik!
Fizetősre azonban 100%, hogy elég.
Ez, hogy tavaly könnyű volt, elég elhamarkodott kijelentés, nézd meg egy statisztikát, már van az ideji évről is! A magyar könnyebb volt tavaly, a töri viszont jóval nehezebb! A keretszám pedig csökkent...
Nem elkeseríteni akarlak, szó sincs róla, drukkolok, hogy sikerüljön, csak ne éld bele magad, inkább kellemesen csalódjál.
Azt viszont nem értem, miért van neked ilyen kevés pontod!
Az ötös érettségit 100%-nak veszik, nem ? + két nyelvvizsga = 450 pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!