Győrben a Szécsényi István Egyetem gyógypedagógia szakra jár valaki, aki elmondaná a véleményét róla?
Szia!
Elsőéves gyógypedagógus hallgató vagyok a Széchényin.
Pontszámilag nem nehéz bejutni, 300 körül szokott lenni a határ.
Az alkalmassági se vészes, három részből állt.
Először beszélgetés volt, megkérdezték, miért ezt a szakot választottam.
Utána egy általam kihúzott pedagógiai témájú szöveget kellett felolvasni.
Végül választottam egy képet, amiről kb. 8-10 mondatot kellett írni (ami eszembe jutott róla).
A szakirányválasztással kapcsolatban annyit tudok, hogy elvileg logopédián lesz helyesírási teszt, illetve felmérik a beszédkészségeket. Sajnos több infóm nincs erről.
Nem vagyok koleszos, erről nem tudok hitelesen írni. De az biztos, hogy ott szoros barátságok alakulnak ki.
Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél!
Ha esetleg van más is, aki szívesen leírná a tapasztalatait azt is nagyon megköszönöm!
Sziasztok, én másodéves vagyok (levelezős). Most volt az alkalmassági a logopédián, az eredmény sokmindenkit meglepett. 33 ember jelentkezett, ebből 11-et vették fel logora. Az alkalmassági vizsga egy helyesírási tesztből és egy szóbeliből állt.
Az egyetemre könnyű bekerülni, és a követelményeket se nehéz teljesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!