Győr Széchenyi-Gyógypedagógia felvételi alkamassági vizsga miből áll?
Most láttam hogy már az időpont is megvan. 2018 május 23-25 között lesz. Egészség és beszéd alkalmassági lesz, ennyit tudok de ez pontosabban mit jelent?
A beszéd alkalmasságit azért el tudom képzelni, hangok helyes kiejtése, felolvasás esetleg, de egyébként fogalmam sincs mire számítsak. Azt eddig is tudtam hogyha logopédiára mennék tovább akkor kell majd alkalmassági vizsga a későbbiekben, de ez most meglepetésként ért (bár azért gondolhattam volna rá).
Kérlek segítsetek egy picit megnyugodni, nagyon szkeptikus vagyok magammal szemben és eléggé aggódom, hogy meg fogok-e felelni :(
Előre is köszönöm!
Általános kérdéseket fognak feltenni. Hogy miért ezt az iskolát és szakot választottad, mit gondolsz a fogyatékossággal rendelkező emberekről, volt-e már velük tapasztalatod.Nem kell izgulni miatta. Ha logopédiára mész, akkor megmondják, hogy szerintük alkalmas lennél e majd rá vagy még fejleszd addig a tudásod. :)
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!