Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szép napot tudnátok esetleg...

Szép napot tudnátok esetleg tanácsot adni?!

Figyelt kérdés
Sose voltam általánosban rossz tanuló , most 11.-es vagyok és szinte csak egyes jegyeim vannak illetve egy két kettes. Anya is ahelyett hogy motiválna vagy segítene ordibal velem meg azzal fenyeget hogy mehetsz apadhoz meg dolgozni én nem foglak eltartani . Mindennap leülök tanulni igaz lusta személyiség vagyok de muszály és mikor dolgozat van olyan mintha nem tanultam volna semmit leblokkol az agyam,. Tudnátok tanácsot adni?
2019. nov. 6. 09:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Magolsz vagy jegyzetet írsz?
2019. nov. 6. 10:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Mindkettő attól függ mit kell tanulni...
2019. nov. 6. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A leirtakbol biztos van valami ferdités, általában a magolosok ötösök szoktak lenni, csak érettségin kopannak, hogy olyan nagy témaanyagot már nem tudnak bemagolni mint korábban egy dolgozat során.
2019. nov. 6. 12:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem beszélek először anyaval ... hogy miért nem megy mi az oka hátha annyira nem lesz pipa rám
2019. nov. 6. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!