Milyen irányba érdemes továbbtanulnom?
Most vagyok végzős, és ötletem sincs, milyen szakra adjam be a jelentkezésemet, egyszerűen nem tudom magam elképzelni dolgozó emberként, hogy évekig ugyanazt a dolgot csinálom egy fix munkahelyen, és nem unom meg.
- A legtöbb iskolai tárgyat szeretem, legtöbbször ötös vagyok mindenből, de semmiből sem vagyok kiemelkedően, zseniálisan jó
- Matekból és bioszból faktolok, azokból tervezek emeltezni (angol emeltet csináltam tavaly előrehozottként), de a magyart, törit, fizikát szintén szeretem.
- Infónk sajnos alig volt gimiben, de biztos érdekes lehet informatikával foglalkozni.
- Igaziból a matekot nagyon szeretem, de gondolom egyetemi szinten teljesen más mint gimiben, és lehet, hogy nem tetszene.
- Valami olyat szeretnék tanulni, amivel lehet rendesen pénzt keresni és /vagy megbecsült szakma
Ezek ismeretében ti mit javasolnátok nekem? Bármilyen tippért, ötletért hálás lennék!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!