Állatorvos szeretnék lenni, milyen iskolába menjek?
Figyelt kérdés
8.-os vagyok, ha jövőre az érdi vmgbe megyek az jó? azon belül miből menjek emelt szintre? és azután milyen egyetemre menjek? ezen kívül tényleg nagyon magas a tandíj? aki már állatorvos/annak tanul légyszi segítsen. előre is köszi :D2019. okt. 23. 22:35
1/4 anonim 

válasza:

Gimnázium, majd Állatorvostudományi Egyetem vagy valamelyik, ahol van állatorvos-tudományi kar. A tandíj 1 millió Ft./félév körül van.
2/4 anonim 

válasza:

Az jó. Biológiát és kémiát kell emelt szinten tanulni. Az egyetemekből nincs választásod, ugyanis egyetlen egy van állatorvos-tudományi. Megfelelő tanulmányi eredmény esetén ingyenes a képzés.
3/4 anonim 

válasza:

Egyelőre azzal foglalkozz hogy tanulj nagyon jól gimiben (mert igenis számít) és emelt szinten kellesz érettségizned majd bioszból és kémiából. Budapesten van az állatorvosi egyetem, oda kellesz jelentkezned majd. Gyúrj biosz/kémiára.
4/4 anonim 

válasza:

Nekem 83-83 %-os emelt kémiával biológiával nem sikerült ! Tudok azért néhány tippet adni . Minden képen erős jó gimnáziumba menjél Kémiából biológiából tanár segítségét vedd igénybe ! Az új felvételi rendszerben csak 50 pontot kapsz pluszba a két emelt érettségiért, amire a felvétel lesz legyen meg egy középszintű és egy emelt szintű nyelvvizsgád ill Oktávén vagy sportban olyan eredményt elérni,hogy kimaxold a +100 pontot !!! Sok sikert kitartást! Jól gondolod,hogy már el kell kezdeni a felkészűlést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!