Milyen átlagod volt 11. -ben,12. -ben? És milyen lett az érettségid?

Figyelt kérdés

A fő tantárgyakból jó vagyok,csak a reálokból rossz,így az átlagom kb. 4-es.Gimibe járok,de félek,hogy elcseszem jövőre az érettségim.Végzős leszek szeptembertől,ha mindent beleadok,csinálhatok 5-ös érettségit?

Szeretném a tapasztalatokat,és hogy nektek hogy ment ez!

Köszönöm!

(és bocsi ha volt már ilyen kérdés)

2010. júl. 16. 17:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
11-ben 1db 4esem volt, többi 5ös, 12-ben kitűnő voltam, érettségim is kitűnő lett:) am nem az számít, h mindened 5ös-e érettségin, hanem a százelék, emelten a 60% is 5ös, mégsem vesznek fel vele jobb helyekere. De no para, érettségi nem olyan vészes, én is halálra paráztam magam most, de nem volt gond.
2010. júl. 17. 11:33
 12/13 anonim ***** válasza:

11. o.

magyar:5

angol:5

matek:4

német5

töri:4

12.o.

magyar:5

matek:5

angol:5

német:5

töri:5

érettségi:

angol: 86

német: 91

töri emelt: 88

magyar: 85

matek: 91

a mellékes tantárgyak nem igazán érdekeltek(rajz, média...), így mindig olyan 4,7es volt az átlagom asszem

2010. júl. 17. 16:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek az eredményeihez!Hát én nagyon félek,hogy elcseszem és 50%-os lesz az összes...:D jöhetnek még a válaszok!
2010. júl. 17. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!