Emberi erőforrások szak milyen? Milyen órák vannak? Sok a matek? (Metusok előnyben)
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a szak de matekom 0 segghülye vagyok belőle, kétszer buktam is gimibe félévkor2019. okt. 16. 21:19
1/1 anonim válasza:
Másik egyetemen tanultam, de alapozó tárgyként mindenhol van gazdmatek, statisztika, makro, mikro, vállalati pénzügyek, ezek azért számolósak. Elég sok óra van a 7 szemeszterben, de általánosságban az első 3 félév főleg alapozó tárgyakkal van tele, ezek a többi gazdasági szakosokkal együtt vannak (3. szemszterben már van 2-3 szakos tárgy azért). Van közte olyan tárgy ami hasznos és érdekes de van jópár szerintem töltelék is.
4. szemesztertől már inkább csak a szaktársakkal közös órák vannak pár kivétellel, ezek azért érdekesebbek. Igazából elolvasol pár mintatantervet eléggé le lehet szűrni melyik tárgy miről szól, ezek azért nem túl számolósak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!