Megéri manapság jogot tanulni?
Az lenne a kerdesem, hogy egyaltalan erdemes lenne ebben a palyaban gondolkoznom vagy sem? Sok helyen olvastam, hogy nagyon nagy a tulkepzes es szinte csak ismerettseggel lehet elhelyezkedni, na nekem az nincs....vagy esetleg mennyire jok az NKE kozigazgatas/ nemzetkozi igazgatas szakok? Ezekrol nem tudok semmit azon kivul, hogy ebben is nyilvan van jog. Azt olvastam, hogy inkabb a jogaszokat alkalmazzak mint egy ilyen diplomaju embert, ennek sem tudom, hogy mekkora a valosagtartalma...valamint a gyer fizetes is ellene szol, de szintugy szeretnek errol is infot ha tudtok.
Igazabol akarmi mas szakot tanacsolhattok ami idegennyelvvel, esetleg joggal kapcsolatos, valamint keves matek van benne,
elore is koszonom😊
Szia
Ha gondolod írhatsz privátban, és beszélhetünk erről, én is hasonló dilemmában vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!