Történelem emelt színtű érettségi?
készülgess versenyekre, OKTV-re és igen, magántanár is kellhet, de mivel ők inkább korrepetálni szoktak én a helyedben kifejezetten töri emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamra járnék. szakkörök, fakultáció vannak?
fakultáció van a sulinkban de aki valsz.színű tartani fogja az a tanár KÖZÉPszintűn érettségiztette csak,EMELTEN nem.
és nekem jó lenne ha 85-90vagy főlé megíri a törit.ezért kérdeztem hogy kellene e magántanárhoz járnom olyanhoz aki emelt színten érettségiztett is.
sztem nem árt a magántanár
segít készülni az írásbelire, gyakorol veled feladatokat, tudja, h mit kell jobban megnézni
mivel egyedül veled foglalkozik, ezért látja a gyengeségeidet, h mire kell jobban odafigyelned
meg aztán amikor kiadják a szóbeli témaköröket, akkor segít kidolgozni azokat, ad hozzájuk anyagot
szóval sztem mindenképpen hasznos, főleg, ha 90 felett szeretnél írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!