Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Történelem emelt színtű...

Történelem emelt színtű érettségi?

Figyelt kérdés
jó lenne ha járnék majd magántanárhoz belőle felkészítőre?mennyire lenne sikeres az érettségim ?
2010. júl. 16. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Igazából ha tudsz forrásokat felhasználva megoldani egy feladatot, tudsz fogalmazni, akkor már csak tanulnod kell. De sokat. Nem tudom, hogy mennyire éri meg a magántanár, de ha sokat olvasol, tanulsz részletesebb könyvekből könnyen meglehet az érettségid. A töri az egyik "legmegírhatóbb" emelt, annyira nem kell parázni miatta.
2010. júl. 16. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:

készülgess versenyekre, OKTV-re és igen, magántanár is kellhet, de mivel ők inkább korrepetálni szoktak én a helyedben kifejezetten töri emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamra járnék. szakkörök, fakultáció vannak?

[link]

2010. júl. 16. 10:42
 3/5 A kérdező kommentje:

fakultáció van a sulinkban de aki valsz.színű tartani fogja az a tanár KÖZÉPszintűn érettségiztette csak,EMELTEN nem.

és nekem jó lenne ha 85-90vagy főlé megíri a törit.ezért kérdeztem hogy kellene e magántanárhoz járnom olyanhoz aki emelt színten érettségiztett is.

2010. júl. 16. 10:46
 4/5 anonim ***** válasza:

sztem nem árt a magántanár

segít készülni az írásbelire, gyakorol veled feladatokat, tudja, h mit kell jobban megnézni

mivel egyedül veled foglalkozik, ezért látja a gyengeségeidet, h mire kell jobban odafigyelned

meg aztán amikor kiadják a szóbeli témaköröket, akkor segít kidolgozni azokat, ad hozzájuk anyagot

szóval sztem mindenképpen hasznos, főleg, ha 90 felett szeretnél írni

2010. júl. 16. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Én most voltam töri emelten. 76% lett, és igazából olyan nagyon sokat nem tanultam. Szóbelin azt rontottam el, hogy bizonytalan voltam és hadartam. Ha szóbelin ilyeneket nem követsz el és sokat beszélsz meglehet az 55-60 pont magántanár nélkül is. Ha megvan a kellő szorgalmad meglehet tanár nélkül is.
2010. júl. 16. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!