Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szociális fóbiával és generali...

Szociális fóbiával és generalizált szorongással orvosi pálya? Szerintetek oké lehet? Ha igen, akkor milyen szakorvosnak érdemes tanulni az egyetem után?

Figyelt kérdés
2019. okt. 2. 00:28
 1/7 anonim ***** válasza:
98%

A fóbiákat lehet kezelni, a generalizált szorongást nem igazán. Mert a szociális fóbia igencsak rossz, különösen egy olyan szakon, ahol egész nap bent kell lenni.

Az pedig, hogy merre mész tovább? Az majd kialakul.

2019. okt. 2. 02:43
 2/7 anonim ***** válasza:
9%
Állatorvosnak. Ott a szociális fóbiád nem okoz akkora gondot.
2019. okt. 2. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Második válaszoló, azt te csak hiszed. :D Szinte mindig többet kell törődni a gazdival, mint a pácienssel.

Orvosin el lehet menni laboros kutatás irányába, ahol magadban szöszmötölsz a laborban. Viszont a képzési idő alatt van kötelező kórházi gyakorlat, azt nem tudom, hogy hogyan bírnád.

2019. okt. 2. 10:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Szeritnem nem neked való ez a pálya.
2019. okt. 3. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan orvosi szakirány, ahol nem vagy annyira nagy kontaktusban a beteggel, pl. radiológia, patológia, vagy kutatói pálya.

Persze nem fogsz remete életmódot élni ezeken sem (azért kevés olyan állás van eleve, ahol ne kellene emberek közt lenned valamilyen szinten).

Én azt mondom, hogy ha ez érdekel, akkor vágj bele. Közben meg dolgozz magadon, mert ezekből ki lehet gyógyulni.

2019. okt. 3. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én fogorvosira járok ezekkel, próbálok dolgozni ezen a dolgon. Nekem sajnos esetenként nyugtatót kell bevennem de tudom hogy ha nyitok többször, és eljátszom hogy van egy kis önbizalmam és laza próbálok lenni akkor sokkal jobban mennek a dolgok. 24/F
2019. okt. 4. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
6-os melyik fogorvosi egyetemre jarsz? Nekem is ugyanez a bajom, es a szorongasombol/panikbetegsegembol adodoan csusztam eleg sokat...😔
2022. aug. 29. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!