Orvosi gyerek mellett?
Esélytelen.
Vagy a tanulás rovására megy, vagy a gyerek sínyli meg. Az meg van hogy a 6 éves orvosi egyetem után rezidensi képzés alatt ügyelned is kell majd (akár szenteste is), majd a szakvizsga sem lesz egyszerű.
Persze biztosan van akinek sikerült ezt megoldania.
Szerintem is esélytelen vagy karrier vagy család már ami az egyetemet és a pályakezdést illeti.
Lehet, hogy valaki bevállalta de biztosan az orvosi rovására ment valamilyen szinten, még akkor is ha volt segítség és le lehet passzolni a gyereket a rokonoknak, bár nem tudom úgy mi értelme van a gyerekvállalásnak.
Ismertem olyan orvost, aki ezt tette. Tönkretette mindkét gyerekét, amíg a szakvizsgáira tanult. Orvosnak is pocsék, anyaként is elvérzett. Két életet tönkretett biztosan, és hogy orvosként még hányat, az isten tudja. Te ne tedd!
Először tanulni, babázni ráérsz utána is. A kettő együtt nem megy. Sehol sem, az orvosin biztos nem.
Forditva mar nem megy, mar van egy fel eves kisfiam :) 29 eves vagyok es most talaltam ra a szerelem hivatasomra... ezek szerint ezt az almot el kell engednek a kisfiam es ferjem erdekeben:( na mindegy, #momlife
Koszonon a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!