Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan kell elkezdeni tanulni?

Hogyan kell elkezdeni tanulni?

Figyelt kérdés

Emelt fizikáról lenne szó, ti hogy állnátok neki?

2 éve érettségiztem,ki estem a rutinból...

2019. szept. 20. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Előbb megnézni milyen feladatok voltak korábban érettségin és a szóbeli tételek mik voltak.

Vagyis előbb utána nézni mikre számíthatsz és ezekből levonni hogy melyik az amelyik jobban megy és melyik ami kevésbé és innen lesz valami kiindulópontod.

2019. szept. 20. 16:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Teljesen nulláról :D nincs kiindulási pontom, nyilván a v=s/t az megy de más nem :D
2019. szept. 20. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
akkor talán lehet átkéne gondolni hogy tényleg azt akarod-e, a legnehezebb közt van szerintem
2019. szept. 20. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Oktatasi hivatal honlapjarol szedd le a kovetelmenyeket. Aztan kezd el oket feldolgozni valamilyen konyv segitsegevel. Ha nem megy akkor keress erettsegi elokeszitot.
2019. szept. 20. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!