Eljöttem egyetemre, de úgy érzem, hogy nem az én világom. Szeretnék inkább szakmát tanulni. Mit tanuljak? Bővebben lent.
Megértelek, én 2 hét után ugyanígy vagyok a pénzügy - számvitel szakkal.
Amúgy szerintem egy asztalos vagy Kőműves jobban tud keresni, mint a jogászok többsége
Jogról áttérni a betonkeverésre elég meglepő. Esetleg nem érdekel más egyetemi szak?
Vagy az informatika például?
#2: Ès ha meglepő akkor mi van?
Kérdező Te meg azt tanulj, amit szeretsz, függetlenül a pénztől. Mivel 40 évjg vagy tovább azt fogod dolgozni. A pénznél sokkal fontosabb, hogy élvezed-e a munkád. Mivel az életed nagy részét azzal töltöd el.
Ha téged a kőműves, asztalos szakma érdekel, akkor nyugodtan vágj bele! Hidd el, simán találsz velük munkát. Tényleg nem kell minden munkához egyetem, aki meg csak felsőoktatásban gondolkodik, mert akkora értelmisègi huszárnak hiszi magát, az nagyon korlátolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!