Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Menjek egyetemre vagy ne?...

Menjek egyetemre vagy ne? (Bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Most érettségiztem, és fogalmam sincs hogy mivel szeretnék foglalkozni a későbbiekben de úgy egyáltalán. Gondolkoztam a keresztfelvételin elmegyek a vendéglátás turizmus szakra, de igazából ez sem vonz annyira csak úgy ráböktem hogy legyen ez. Sőt maga az egyetem dolog sem vonz. Tudom hogy senki nem tudja helyettem eldönteni hogy én mit szeretnék, de kiváncsi lennék a véleményekre. Ha elmegyek egyetemre akkor még most kéne mert a következő évben már vissza kéne mennem lerakni egy emelt érettségit. Igazából megoldható csak nagyobb macera lenne. Nem szeretnék egyáltalán vagy eltartott lenni vagy alig pár forintból megélni és tudom, hogy nem feltétlen kell diploma hozzá de mindenki ezt sulykolja belém a barátaim és a családom is. Nem szeretném, hogy a szüleim csalódjanak bennem, de azt érzem fognak ha nem megyek. Nem azzal van a baj hogy nincs akaraterőm vagy kitartásom, csak egyszerűen nincs irány, hogy merre menjek. Várom a véleményeteket/ tapasztalaitokat.:) 19/l

2019. szept. 2. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha idén felvételizel, már kel az egy emelt+ a nyelvvizsga
2019. szept. 2. 22:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nemtudod, akkor ne menj egyetemre, hanem felső oktatásra
2019. szept. 2. 23:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Már a következő évtől kell az emelt és a nyelvvizsga.
2019. szept. 3. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!