Biztos vagy benne, hogy ez a neked való pálya?
2019. szept. 3. 22:44
Ha komoly a kérdés: akkor estin le kellene érettségizni, legalább egy nyelvet rendesen megtanulni, utána felvételizni az egyetemre, kifejezetten erős érettségivel, aztán 5 év egyetem és diploma. 16 évesen fejezted be a 8 osztályt???
Szép dolog, ha az embernek vannak vágyai, de hamarabb kellett volna észbekapj. Nagyon nagyon nagyon minimális az esélye annak, hogy te valaha ügyvéd leszel.
2019. szept. 3. 22:49
Hogyha csak a pénz miatt szeretnél ügyvéd lenni akkor felejtsd el. Ahhoz, hogy ügyvéd legyél rengeteget kell tanulnod és küzdened, egy idő után pedig a pénz nem lesz elég motíváció. Az is kell, hogy maga a jog érdekeljen, mert különben hamar kibuksz. Az teljesen jó hogy rádöbbentél, hogy valamit kezdeni akarsz magaddal, de nézelődj még más után is én azt javaslom.
2019. szept. 3. 23:01
2019. szept. 3. 23:22
Nem bántásból de ha az általánost is csak bukdácsolva végezted el, akkor az egyetemen esélyed sem lenne...gyakorlatilag egy 3,5-4 körüli átlagot minimális tanulással is össze lehet hozni ott. Egyetemen több száz oldalt kell megtanulnod 1-1 tárgyból, ráadásul valószínűleg fizetősre vennének csak fel, mert az állami ponthatárt elérni nagyon nehéz + kb 2,5-3 millió forint önköltségesen a tandíj és akkor nem vettem figyelembe a csúszást.
2019. szept. 3. 23:27
6/19 A kérdező kommentje:
Nem érdekelt az iskola, csak az szamitott nekem, hogy minel elobb hagyjam ott, de a kepessegem megvolt, amit tudtak a tanarok annak ellenere is, hogy rosszul teljesítettem az, mint diák. Ezt a képességem tudtam is kamatoztatni az életben pénzt terén, 21 évesen ott tartok, hogy milliókat keresek, de hiába, ha egy senkinek érzem magam.
7/19 A kérdező kommentje:
Es mi van akkor, ha tobb szaz oldalt kell megtanulni? Soknak tűnhet, ha csak betűk sokaságát akarom megtanulni, de ha egy tantárgyat, úgy mindjárt más.
Nyilván 8 általánossal milliókat keresel :DD
Nekem az jön le, hogy életedben nem tanultál kb, és az a helyzet, hogy így még az érettségi is rohadt nehéz lenne. Mert tanulni is meg kell tanulni. A 8 osztályt is 16 évesen fejezted be, ha jól értelmezem, és ezt még úgyis lehetetlen kivitelezni, hogy leszarod...érted gondolom, mire akarok kilyukadni..szerintem ne erőltesd ezt, és ezt a legnagyobb jóindulattal mondom.
2019. szept. 4. 01:43
9/19 A kérdező kommentje:
Magyar mentalitás megmutatkozik ennél a kérdésnél is.
10/19 A kérdező kommentje:
Rosszul számolsz. A 9.-et még befejeztem, aztán 10.ben hagytam ott az iskolást. De 8 a általános van van csak.
Kapcsolódó kérdések: