Sos! Hova tanulhatnék tovább? (középsuli) #
Majd idén (hát jövő februárba) kén felvételiznem valamilyen középsuliba.
Elég jó tanuló vagyok, csak a matekom lett 4 tavaly év végén.
Ami érdekel : Imádom az állatokat, szeretek rajzolni, talán a nyelvek is
Szigetszentmiklósi vagyok. Itt helyben itt van a Batthyányi de az valahogy nem szimpatikus.
Én keresgélek sulikat, de halvány fogalommal elég nehéz jót találni. És mivan ha fél úton meggondolom magam?
Szakmák amiken gondolkodtam: hát az állatorvos tetszett, de nagyon sokba kerül nehéz bejutni stb., a művészeti irányba nem anyira akrtam menni mert rengeteg grafikus, művész van és nehéz megélni, a nyelvekkel meg fogalmam sincs mit kezdhetnék
Szakmák amik kizárva: semmi képpen nem akarok tanár vagy ovodás lénni, nem akarok biróságon (ügyvéd ügyész stb.) dolgozni.
Kb ennyi. Szerintettek?
Majd valamikor megyünk ilyen pálya választási tanácsadóhoz, de az kb. október.
Matek tanárhoz járok, meg felvételi előkészítőre is, szóval szerintem (remélem) jól fog sikerülni a felvételi.
Az zavar nagyon hogy majdnem minden osztálytársam tudja hova menjen én meg itt állok nulla ötlettel.
Anyáékkal még nem beszéltem erről mert ők nagyon a művészeti irányt erőltetik (annyira nem de azért nagyon ajálják a sulikat).
Kérlek valaki segítsen. Valaki aki ért ehez, vagy hasonló helyzetbe van.
Egy kétségbe esett lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!