Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Sos! Hova tanulhatnék tovább?...

Sos! Hova tanulhatnék tovább? (középsuli) #

Figyelt kérdés

Majd idén (hát jövő februárba) kén felvételiznem valamilyen középsuliba.

Elég jó tanuló vagyok, csak a matekom lett 4 tavaly év végén.

Ami érdekel : Imádom az állatokat, szeretek rajzolni, talán a nyelvek is

Szigetszentmiklósi vagyok. Itt helyben itt van a Batthyányi de az valahogy nem szimpatikus.

Én keresgélek sulikat, de halvány fogalommal elég nehéz jót találni. És mivan ha fél úton meggondolom magam?

Szakmák amiken gondolkodtam: hát az állatorvos tetszett, de nagyon sokba kerül nehéz bejutni stb., a művészeti irányba nem anyira akrtam menni mert rengeteg grafikus, művész van és nehéz megélni, a nyelvekkel meg fogalmam sincs mit kezdhetnék

Szakmák amik kizárva: semmi képpen nem akarok tanár vagy ovodás lénni, nem akarok biróságon (ügyvéd ügyész stb.) dolgozni.

Kb ennyi. Szerintettek?

Majd valamikor megyünk ilyen pálya választási tanácsadóhoz, de az kb. október.

Matek tanárhoz járok, meg felvételi előkészítőre is, szóval szerintem (remélem) jól fog sikerülni a felvételi.

Az zavar nagyon hogy majdnem minden osztálytársam tudja hova menjen én meg itt állok nulla ötlettel.

Anyáékkal még nem beszéltem erről mert ők nagyon a művészeti irányt erőltetik (annyira nem de azért nagyon ajálják a sulikat).

Kérlek valaki segítsen. Valaki aki ért ehez, vagy hasonló helyzetbe van.

Egy kétségbe esett lány.

2019. szept. 3. 20:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Amiket írtál azok közül szerintem a Baktay Ervin olyan amire én gondolok, de még a Jedlik is jó lehet.
2019. szept. 7. 20:20
 12/18 anonim ***** válasza:
59%
Meg a Kossuth is szimpatikus. Menj el a nyílt napokra
2019. szept. 7. 20:22
 13/18 A kérdező kommentje:
Oké,
2019. szept. 8. 14:58
 14/18 A kérdező kommentje:
És ezek közül melyikek számítanak jósulinak? Szóval hogy ne egy Csonka jellegű virágkötő képzőbe menjek.
2019. szept. 10. 06:28
 15/18 A kérdező kommentje:
Lécci segítsetek
2019. szept. 17. 21:45
 16/18 A kérdező kommentje:
Valaki. Nem akarom ujra kiirni ezt a kérdést, hogy valaki válaszoljon.
2019. szept. 22. 11:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem menj sima gimnáziumba, Pesten abból sok nagyon erős van, nézz meg internetes rangsorokat. (javaslom, ne a legelsők közül válassz, azok inkább versenyistállók.) Én a művészetit nem tudom ajánlani, szerettem rajzolni, ezért egy ilyenbe jelentkeztem, de most, hogy rájöttem, hogy teljesen más irányba szeretnék menni, csak nyűg a hátamon, hogy ide járok. (hiába érettségis osztály, az érettségi tárgyakra nem készítenek fel, csak bukdácsolunk, a legnagyobb hansúly a rajzon van- ami engem azóta legkevésbé sem érdekel.) Ezért javasolnám a gimit, utána bárminek mehetsz, főleg ha jó érettségit írsz! :) (((nem olvastam a válaszokat, szóval ha valaki ugyanezt tanácsolta, sorry, hogy leírtam mégegyszer.)))
2019. nov. 18. 23:38
 18/18 anonim ***** válasza:
(utolsó vagyok) Még a kéttannyelvű is nagyon jó választás lehet, a nyelvtudás nagyon fontos bármilyen szakmához.
2019. nov. 18. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!