Neptun? Sziasztok! A Neptunban nem tudok felvenni tárgyakat ezért kérnem a segítségeteket.
Idén kezdeném az egyetemet a KRE ÁJK-n fizetős szakon. Viszont a gyűjtő számlára ma tudtam elküldeni a pénzt ami sikeres volt, viszont a tárgy felvételnél azt írja ki hogy csak aktív státuszú adott félévre regisztrált hallgatok jelentkezhetnek. És ezt nem értem hogy miért van? Az ügyintézésnél már levettem a pipát a csak aktívnál,majd rá mentem a listázásra de ezután nem hozott fel semmit.. ilyenkor mi a teendő?
Már próbáltam hívni őket de mindig foglaltat jelez ki e-mailt is írtam de semmi válasz nem érkezett...
Nem jelentkezett be a félévre, azt írta nem tud.
Kérdező küldjél képernyőképet, hátha csak te nem veszed észre amit kell.
Lehetséges, hogy még nem érzékelte , még nem dolgozta föl a rendszer, hogy már megjött az összeg? Pár nap múlva akkor gondolom, amikor már föl lesz dolgozva az adat, akkor fog menni;
vagy pedig nem tudom, kell-e ilyet dokumentumot föltölteni valahol a neptunban, hogy igazolás az egyenleg-befizetésről.
Tehát a fizetésről ilyen igazolást szal nemtom, kell-e feltöltened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!