10. es online tanulás?
Tudtok olyasmi oldalakat ahol fenn van a 10.es tananyag?
Magántanuló vagyok és így csak kevesebbszer küldik a tanagyagot, ezért is szeretnék keresni egy olyan oldalt ahol fenn vannak ezek a dolgok, viszont én nem nagyon találtam eddig.
Valaki tudna nekem mondani ilyen oldalakat?
Előre köszönöm!
Sajnos nincsen tankönyvem, mivel itt nem kapunk:(
Köszönöm, fel keresem amiket írtál.
Szia!
Lehet tudni, hogy milyen okból vagy magántanuló?
Ha kell, szabadidőmben angolból tudok online segíteni. Szeretem tanítani.
#1-es vagyok:
Egyes könyvekből lehet jobb, ha rendelsz papíralapút is (gondolok itt pl a törire), úgy jobb tanulni. Idegen nyelvet pedig nem sulis tankönyvekből tanulnék, azok nem valami jók.
#4es, hát én is hallottam már erről de úgy tudom hogy csak rendes állami iskolákban szűnik meg.
#5ös, igazad van, lehet hogy az lesz hogy rendelek 1-2 könyvet az internetről mivel akárhogy is nézve, úgy jobb.
Ahogy nézelődtem találtam plusz egy oldalt, az "NKP"-t és itt fenn van a legtöbb tankönyv és online elérhetőek.
Azokat a könyveket rendelem meg amikre nagyobb szükségem lesz és amikre kevésbé azt az oldalról nézegetem:)
Köszönöm szépen mindenkinek
tankonyvkatalogus.hu, majdnem minden tankönyv online fent van.
zanza tv
youtubeon videótanár csatorna (igazából felsősöknek van, de szerintem gimnazisták számára is hasznosak a videók)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!