Mit gondoltok a hajópincér állásról?
Ti be mernétek vállalni?
Hallottam, hogy nagyon sokat kell dolgozni viszont a fizetés kárpótol ezért és spórolni is lehet hisz a lakhatásra és az élelmiszerre nem kell költeni max ha leszállsz valahol és veszel magadnak ételt.
Idősebbek is elkezdhetik vagy inkább "fiataloknak van kitalálva"?
Közületek dolgozott már valaki hajópincérként?:O
Érdekelne kinek milyen volt mivel kíváncsi vagyok és már jelentkeztem is tanfolyamra csak még a pénzt nem utaltam át, nagyon vacillálok mivel nagy komfortzóna sokk lenne úgymond, teljesen más környezet, emberek stb. emiatt félek pedig ezzel lehetne egy kis magabiztosságot és talpraesettséget szerezni. :)
Lépj ki a komfortzónádból. Nagyon nehéz lesz, de szükséged van a változásra, ha ezen gondolkodsz.
Semmi sem könnyű manapság, inkább elhatározás kérdése
"szükséged van a változásra, ha ezen gondolkodsz"
Abból, hogy gondolkodik valami olyasmin, amiről mostanában hallott, és érdekesnek talált, még egyáltalán nem következik, hogy szüksége van a változásra.
Szia!
Én 18 és fél évesen kezdtem el dolgozni hajón. Kevés tapasztalaton volt, viszont gyorsan tanultam. A szezon középen kezdeni sokkal nehezebb, mintha a szezon elején- nyitásnál csatlakoznál.
Nem tudom, mennyi tapasztalatod van, de lehet, hogy a hajopincer tanfolyam csak pénz es idopocsekolas. Január 7-8-an lesz Budapesten interjú. Ha beszelsz angolul, és van tapasztalatod a vendéglátásban, írj egy üzenetet es segíthetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!