Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felvi.hu pontkalkulátor nem...

Felvi.hu pontkalkulátor nem úgy működik ahogy kéne? Miért nem azt számolja amit kéne, meg miért nem azokat a képzéseket listázza ki amiket kellene?

Figyelt kérdés

Június végén megnéztem a pontjaimat, akkor 324-et dobott ki, két hete ugyan azokat írtam be és 304 pontot írt, most megint ugyan azokat írtam be és csak azt írja, hogy a választott szakhoz követelmény matek és vagyX vagy Y, de nekem ott a matek is, és az egyik "vagy"-os követelmény is. Mindent pontosan ugyan úgy írtam be, de mostmár egyáltalán nem is akarja számolni? Vagy én csesztem el valamit?

ugyan azokat írtam be:

magyar (ir/nyelv szintúgy) 3 - 3

töri 2 - 2

matek 4 - 3

angol 4 - 4

biosz 3 - 3

-------

érettségi eredmények:

magyar K - 40% - 3 - Biz.

töri K - 30% - 2 - Biz.

matek K - 65% - 4 - Biz.

angol K - 83% - 5 - Biz.

Informatika ismeretek K - 61% - 4 - Biz.

-------

Mégsem azt dobja, amit aztmegelőző alkalommal?

Még nincsen semmi plussz, mint nyelvizsga,okt,tudok,okj,stb, idén lesz egy nyelvvizsgám és ennyi.

Ezt direkt nem raktam hozzá mert még nincs meg.

Jelentkezésnek meg DE - DE-IK - ANK prog.tervező infó. (mondjuk azt se értem, hogy a 2019-es ponthatároknál ANÁ meg ANK van, de a pontszámításnál ANK meg ALK, hiába az általános kategóriában van)

Szóval most akkor mivan? D:

2019. aug. 30. 10:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És az emelt szakmai?
2019. aug. 30. 14:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Az bármennyi lehet. Függ az érettségi %-tól.
2019. aug. 30. 14:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2019. aug. 30. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!