Gazdaságinfóról valaki mesélne picit?
A napokban keresgéltem a szakok között, és megakadt rajta a szemem. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire nehéz egy ilyen szak, melyik egyetemen érdemes elvégezni, esetleg aki ide jár/ismerőse van kérem segítsen! Valamint milyen területeken lehet elhelyezkedni, mennyire (lesz) keresett?
Infóból tudnék most ez alatt az 1 év alatt fejlődni, ezen a szakon mennyire nehéz a matek/informatika rész?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=gazdas%C3%A..
Ezeknek a kérdéseknek nagyrészét már magam is megválaszoltam korábban. Csak keresni kell.
Igen, és millió +1 kérdésnél ugyanazt írják, amit most ti ketten ide...akikre meg ráírtam válaszolókra a kérdések alatt, mert lenne elég sok kérdésem, azok meg nem válaszolnak...na ezért kérdeztem meg itt, hátha.
Csak azt nem értem, hogy az olyan minek írogat, aki csak a napi frusztrációit jött levezetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!