Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Első felében szabadon választh...

Első felében szabadon választható tárgyak?

Figyelt kérdés

Összesen 10 kreditet kell teljesíteni, 7 félév a képzés.

Szóval az a kérdésem, hogy első felévben is jó lenne már felvenni valamit vagy jobb esetleg csak később, amikor már megszoktam és talán a felsőbbévesektől tudok tanácsot kérni, hogy mit érdemes felvenni?

2019. aug. 19. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is 10 kredit kellett. Az első két félévben nem vettem fel egyet se, úgy voltam vele, először rázódjak bele a felsőoktatásba. Utána informálódtam, majd két félév alatt megcsináltam.

De van, aki szereti mielőbb letudni, de olyat is tudok, aki az utolsó félévre tartogathat, mondván, akkor úgyis csak egyetlen tárgyunk lesz...

2019. aug. 19. 16:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Mintatantervbe oda van írva félévekhez, hogy mikor ajánlott.
2019. aug. 19. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!