Átmennétek egy másik suliba, ha ott évet kéne ismételnetek?
Sziasztok!
Egy nehéz döntést kell meghoznom és érdekel ti mit tennétek.
Az a helyzet, hogy jövőre 11.-es leszek, de év végén rádöbbentem, hogy nem akarok abban gimiben maradni, ahol tanulok, mert továbbtanulás szempontjából nem túl jó nekem, azokat a tárgyakat, amik érdekelnek nem lehet rendes színvonalon tanulni ott.
Beszéltünk egy másik gimivel, ahol azt mondták csak úgy vesznek át, ha megismétlem a 10.-et náluk, mert töriből nagyon nagy a lemaradásunk, 10. végére fejeztük be a 9.-es könyvet (sok oka van, hogy miért, a tanárunk nem volt a legjobb, sok óra elmaradt, meg voltak mindenféle tanrendbeli átszervezések, amelyek miatt csökkent az óraszám belőle).
Szóval most két opció van; maradok a mostani sulimban és valahogy készülök azokból a tárgyakból, amiket nem tanítanak jól (a töri is köztük van), esetleg elmegyek különtanárokhoz vagy átmegyek a másik suliba és újra járom a 10.-et. Bevallom, ezt egy tárgy miatt feleslegesnek érzem egy picit, nem tudom ez jó lenne-e.
Ti mit tennétek?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!