Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemi passziválás után...

Egyetemi passziválás után lehetséges másik egyetemre jelentkezni?

Figyelt kérdés
Ha idén felvettek egy egyetemre, viszont szeptembertől egy évig inkább okj-re mennék és addig passziváltatnám ezt a két félévet...És esetleg jövőre úgy döntenék, hogy okj után mégsem oda mennék, amit passziváltattam, akkor jelentkezhetek más helyekre, vagy a passziválás miatt nem lehetséges? Azért passziválnék, mert félek, hogy jövőre nem vennének már fel (mivel a nyelvvizsga nem plusz pontot fog érni 2020tól), viszont abban sem vagyok biztos, hogy erre az egyetemre akarnék menni. Köszönöm szépen előre a segítséget!

2019. aug. 3. 01:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden egyetemen lehet első félévben passzívra menni. Valahol rendkívüli passzív kérelmet kell leadni. Az nem lesz jó indok, hogy te most akarsz okjra menni. Ha esetleg már 1 éve okjn vagy és még 1 hatra van akkor elfogadják, hogy azt ne hagyd abba, de ha else kezdted azt nem fogják. De valahol meg indoklás nélkül engedik a passzívot. TVSzt kell megnézni vagy a tanulmányi osztálynál érdeklődni.
2019. aug. 3. 02:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Milyenn okjra mesz

?

2019. aug. 3. 10:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Első: köszönöm a választ!

Második: még nem tudom, de mindenképp szerettem volna valamit, mielőtt beszűntetik

2019. aug. 3. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!