A SOTE EK-n induló okj képzések ingyenesek?
Konkrétan mentőápoló, találtam ezt:
nem tudom jelentkezhetek-e 19 vagyok, nincs okjm még.
komolyan?? csak mert azt hallottam, hogy akik főiskolán/egyetemen végzik az OKJ képzést, azoknak fogy a félév.
És kollégiumot lehet igényelni? Hallgatói vagy tanulói jogviszonyt ad?
rendben, köszi, akkor azt hiszem jelentkezni fogok!
Még azt esetleg megtudnád mondani, hogy hogy folyik az oktatás? Mármint rendesen hétfő-péntekig, vagy megvan adva hogy pl heti 2 nap?
Most nézem, hogy írnak árakat, hát én ingyen mentem, de nem tudom, hogy még van e ilyen lehetőség...
Amúgy meg lehet egyéni tanrendet kérni, nem kell naponta bejárni. De nem tudom van e még állami, mert most iskolarendszeren kívülit látok. Az meg ált. fizetős. De amúgy az egyetem + 2 félévvel meghosszabíthatja a tanulmányi féléveidet(azon kívül, hogy +2 jár ha orvosira mész pl.), csak azért mondom, hátha te is ebben a helyzetben vagy és akkor mehetnél eü alapszakra 1évig.
az a baj, h nem merek kockáztatni, egy okj-t is félve kezdenék el, nehogy vesszen a félév, mert orvosin nem tudnánk kifizetni a 2 milliós tandíjat egy évért.
Szerettem volna menni még erre a sotes kémia emelt felkészítőre, ezért jött volna nekem jól hha indítottak volna ott okj-t és ingyenes lett volna :S Vidéki vagyok egyébként, majdnem 300 km-re lakom Pesttől, itt meg nincsenek lehetőségeim.
Nézegettem hátha indul vhol, de az a baj hogy amit megtaláltam az vagy olyan hogy heti 1 alkalmas, vagy fizetős. De nappali, 23 éves korig ingyen mentő okjt nem találtam:S Nekem tiszta zavaros ez a rendszer, azt tapasztalom h az OKJval ott húzzák csőbe az embert ahol tudják.
Azért írtam az EK TO-ba, hátha mégis szerencsém lesz, és összejön.
Köszi nagyon a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!