Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van köztetek olyan, aki későn...

Van köztetek olyan, aki későn jött rá, hogy tanulni kellett volna?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy lehet h akár van is diplomád, de nem a legpiacképesebb.

És későn, mondjuk már 30 felett jöttél rá, hogy igen, normális egyetemre kellett volna menni, normális diplomát szerezni és tanulni rendesen.

Mikor erre rájöttetek, tettetek-e lépéseket, vagy belenyugodtatok, hogy ez már el van b..szva?

2019. aug. 7. 13:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
11%

45 éves vagyok, és a karrierem miatt nem panaszkodhatok. De ha tehetném, bölcsészkar helyett vagy mellett inkább mennék most már matek szakra vagy gazdmatek elemzőnek vagy progmatra. Kár volt 18 évesen nem kihasználni, hogy nagyon jó voltam matekból.

Mondjuk sokat nem kesergek, visszaültem az iskolapadba. Ennyi.

2019. aug. 7. 15:37
 12/14 A kérdező kommentje:

7:

Akkor a korábban megszerezett diplomád által adott szakmádban nem is dolgoztál?

2019. aug. 7. 15:42
 13/14 A kérdező kommentje:

8:

Én azt látom, hogy ha jó és piacképes szakmád van, akkor nem feltétlenül van szükség bármilyen kapcsolatokra.

Most nem azért, de a 370 pont az költségtérítésesen egy csomó helyre elég, akár levelezőn, akár nappalin.

A diákhitelt meg fel tudod venni, az fedezi a tandíj összegét.

A szakács ismerősöd meg, ha nem tud kiugrani és a megkeresett pénzből saját üzletet csinálni, akkor 40 éves korára alkoholista lesz vagy fizikailag megy tönkre a napi 8-10 óra ácsorgásban.

2019. aug. 7. 15:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

# 12

Abszolút nem.

2019. aug. 7. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!