Mit lehet tenni? Lehet változtatni? Hogyan?
Figyelt kérdés
Felsőoktatási szakképzésre jelentkeztem még januárban, 3 helyre írtam 3 különböző iskolát viszont azt nem tudtam, hogy amit első helyre írtam, nagy valószínűséggel oda is vesznek fel. Tudom jobban át kellett volna gondolnom, de azóta változott elég sok minden és nappali helyett levelező lenne a cél. Az első helyre amit írtam és ahova felvettek biztosan nem megyek. Pótfelvételinél meg csak az jelentkezhet, aki egyáltalán nem adott be jelentkezést vagy nem vették fel sehova. Mit tudok tenni, ha a 3 beadott jelentkezésem lényegtelen és egy új jelentkezést szeretnék beadni egyetlen egy helyre, ami 110% biztos?
Remélem érhető és nagyon hálás lennék, ha valaki tudna jó ötlettel szolgálni! :) Fontos lenne. Köszönöm szépen!
2019. aug. 2. 13:28
1/3 anonim válasza:
Vagy beiratkozol oda, ahova felvettek, vagy próbálkozol újra jövőre. Ennyi lehetőséged van.
2/3 A kérdező kommentje:
És a keresztféléves eljárás? (Februárban induló képzések). Az már 2020, akkor kellene kötelező emelt érettségi és nyelvvizsga? Vagy lehet nem indulna olyan szak?
2019. aug. 2. 13:58
3/3 A kérdező kommentje:
Megoldódott.
2019. aug. 2. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!