Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire nehéz az SZTE-GYTK...

Mennyire nehéz az SZTE-GYTK gyógyszerész szakja?

Figyelt kérdés
Érdekelne az ott lévő hallgatók tapasztalata. Tudom sok kérdés van, de mindenhol 2-3 mondatban leírják, hogy nehéz és kész. Érdekelne részletesen, hogy mely tárgyak okoznak gondot a hallgatóságnak, milyenek az évek lebontva nehézségre, mire koncentrál a képzés, stb.

2019. júl. 31. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
kémia, biofizika, biokémia, kórtan, élettan
2019. júl. 31. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Elso ev: matek.

Masodev: szerves kemia, fizikai kemia, novenytan, ELETTAN!

Harmadev: gyogyszereszi kemia, drogismeret, kórelettan

Negyedev: HATASTAN, szivatas a hivatas a jelige

Otodev: szinten gyogyszerhatastan.

Mire koncentral? A TTIKs kezdo targyak arra, hogy ertsd amit tanulsz, a kar altal oktatott targyak pedig, hogy mindent precizen tanulj meg (ergo egy hiba egyes... ). Szerintem ne Szegedet valaszd, kb 35% vegzi el 5 ev alatt, a tobbi 6-7-8 vagy itthagyja. Ha ujra kellene kezdeni, biztos nem Szegeden tennem. A tobbi egyetemen sem kell kevesebbet tanulni, de a szamonkeresek vallalhatobbak pesti, debreceni es pecsi barataimmal valo konzultaciok alapjan. Ha pedig mar felvettek ide, menj a Szemi koliba, ott legalabb sok sorstarssal osztozol mindenben (foleg jegyzeteken szoval megeri).

2019. júl. 31. 18:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó, megkérdezhetem, hogy csalódtál az egyetemben (SZTE, ahogy levettem szegedre jársz)? Több posztnál olvastam már, hogy a gyógyszerész képzés manapság nem patikába képez embert, hanem kutatónak, erről mi a véleményed? Te hanyad éves vagy ha megkérdezhetem? Milyen irányban tervezel elhelyezkedni, szerinted amerre menni szerenél, ahhoz elég tudást nyújt az egyetem? Melyik a legnehezebb év?
2019. júl. 31. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!