Kattoryory kérdése:
Corvinus gazdaság, és pénzügy matematikai elemzés szakról át lehet jelentkezni ELTE matematika bsc-re?
Figyelt kérdés
Olyanok írjanak,akik láttak már erre példát vagy tapasztalatból tudnak erről információt.2019. júl. 27. 23:50
1/3 anonim válasza:
Ha összehasonlítod a tantervi hálókat:
és
... akkor látod, hogy csak minimális a két szak között az átfedés (Algebra és Analízis, oszt' ennyi), és még az se biztos, hogy e két tárgy tematikái ugyanazok azért, mert ugyanúgy hívják.
De hiányzik például a számelmélet, geometria, programozási alapismeretek stb. stb. már az alapozó tágyak közül is, fentebb aztán meg teljesen más.
De amúgy hülyeség is átjelentkezni. Nagyon jó szak a matematika is, de az osztatlan metematikai közgazdaságtan még jobb, piacképesebb és érdekesebb is.
2/3 anonim válasza:
Öcsém te aztán nem adod fel, mindennap van egy ilyen kérdésed...Már írtuk,hogy a sulinál érdeklődj, de ezek szerint nem vagy képes felfogni. Tuti itt jobban tudják mit hogyan fogadnak el majd a másik képzésen...Elég életképtelen lehetsz, ha ennyit nem vagy képes megcsinálni. Szólj anyucinak,hogy hívja fel az egyetemet vagy nem tudom...Már réges rég írhattál volna legalább egy email-t az intézménynek. Az ilyen ember nem való egyetemre...
3/3 A kérdező kommentje:
Azt mondod lényegében,hogy kitartó vagyok,és hogy soha nem adom fel,ezzel szemben azt is mondod ezzel szembe,hogy életképtelen vagyok.Egy kitartó talpraesett ember általában nem életképtelen.Ellentmondast velek felfedezni.Amugy érdekelne,hogy abból hogy kirakok egy kérdést,hogy következdedsz arra,hogy nem érdeklődtem utána az említett egyetemen?Sajnos arra a következtetésre jutottam,hogy a te egyetemi alkalmasságod is a nullához közelít...
2019. júl. 28. 00:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!