Beiratkozzak egyáltalán az egyetemre?
Közigazgatás-szervező alapszakra vettek fel.
Maga a szak érdekel,viszont tudom,hogy nagyon rosszak vele a fizetések és az elhelyezkedési lehetőség.Közszférában létszámstop van és ha fel is vesznek,akkor is nettó 120 ezer forintot kapnék ezzel a végzettséggel.
Az lenne jó ha versenyszférába ellehetne menni,de hát közigazgatási diplomával hova vennének fel versenyszférába.Így meg szerintem egyáltalán nem érné meg végigcsinálni,hiszen egy BurgerKingben magasabb fizetést adnának mint ezzel a diplomával
Az a 120 nem 120. Plusz cafeteria, nyugalom, ruhapénz. Nem játszanak a bejelentéssel, megkapod a fizetett szabit. Tudod, hányan örülnének ennek a versenyszférában? Sok ismerős dolgozik önkorminál, még egy se halt éhen. Látom, hogy jut autókra, nyaralásra, egyetemista gyereknek albérletre, stb.
Ha téged ez érdekel, akkor tanuld ezt. Jó lenne, ha olyanok is dolgoznának végre ebben, akiket érdekel, nem csak azok, akik másra nem jók. Én drukkolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!