Felvettek államilag támogatott képzésre az egyetemre, de beiratkozzak (többi lent)?
Figyelt kérdés
mivel azt hallottam,hogy még államilag támogatott képzés esetén is, ha mondjuk első félév után otthagynám ki kell fizetni a képzés költségét ami kb 200e ft lenne, szal olyan minta önköltséges félévre jelentkeztem volna....2018. aug. 28. 18:20
1/7 anonim válasza:
Rosszul hallottad, ez első fél évet nem kell.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor mit kell visszafizetni, lehet valamit félreértettem...
2018. aug. 28. 18:38
3/7 A kérdező kommentje:
amúgy egy félévben mennyi kreditet kell teljesíteni, mert ha a tantárgyakat felveszem, úgy 30 kreditem lesz, amit teljesítenem kell, az elég vagy vegyek fel még szabadon választhatókat?
2018. aug. 28. 18:39
4/7 anonim válasza:
Ha 2. félév után iratkozol ki, akkor már mindkettőt ki kell. Plusz elúszott 2 féléved. Én otthagytam az első szakomat 1 hónap után, rájöttem hogy ostoba voltam, és ahogy első írja, nem kellett fizetnem.
5/7 A kérdező kommentje:
tehát ha év végén iratkozok ki, függetlenül,hogy melyik évfolyamba járok,akkor mindegyik félévet kikell fizetni mégiscsak?
2018. aug. 28. 18:51
6/7 anonim válasza:
Csak akkor kell kifizetni, ha nem kezdesz el egy újabb képzést 1 éven belül.
7/7 A kérdező kommentje:
utolsó, nagyon szépen köszönöm!!!
2018. aug. 28. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!