Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Izguljunk együtt az utolsó...

Izguljunk együtt az utolsó pillanatokban; hova jelentkeztetek, hány pontotok van, szerintetek felvesznek-e?

Figyelt kérdés

Holnap kihirdetik a felsőoktatási felvételi ponthatárokat, én már nagyon izgulok és várom, így kíváncsi vagyok másokra is. Ti hova jelentkeztetek, hány ponttal és szerintetek van remény?

Valamint továbbá nekem igen feltűnő, hogy minden évben az egyik legnépszerűbb szak az orvosi. Miért akar szinte minden 3. ember orvos lenni? Itt is, amikor olvasgatom a kérdéseket szinte csak olyanokat látok, hogy orvosi-orvosi-orvosi.

Én egyébként az SZTE ETSZK-ra jelentkeztem ápolónak. :) Sok sikert mindenkinek!

2019. júl. 23. 18:31
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
83%
engem is valószjnűleg felvesznek, nem is izgulok, csak nagyon kiváncsi vagyok mégis mennyi lesz :D
2019. júl. 24. 19:23
 32/35 anonim válasza:
100%

Én DE-EK egészségügyi gondozás és prevenció (védőnő) alapszakra jelentkeztem :)

Eddig 280 körül volt a ponthatár nekem 319 pontom van, szóval nem aggódok :)

2019. júl. 24. 19:27
 33/35 anonim válasza:
91%
281 pontot értem el,és felvettek gazdálkodási és menedzsment szakra,bár önköltséges,de eredetileg a 2018-as ponthatárok alapján nem lett volna meg,szóval nagyon örülök.
2019. júl. 24. 23:52
 34/35 anonim ***** válasza:
54%
Valaki SZTE élelmiszermérnöki?
2019. júl. 25. 11:52
 35/35 anonim ***** válasza:
54%

#32 felvettek?

Én is odajárok most leszek másodéves.

2019. júl. 26. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!