Jelentkeznék osztrák mesterszakra, ehhez ügye kell a diploma másolata, de náluk más a jegyrendszer. Valamilyen táblázatot kéne csatolnom, ahol ott van, hogy nálunk 5 a legjobb meg stb? Vagy ez hogy müködik?
Figyelt kérdés
Előre is köszi!! ♥2019. júl. 21. 11:29
1/2 anonim válasza:
A fiam alapkézésre ment Bécsbe. Az érettségi bizonyítványról kellett közjegyző által készített hiteles másolat. Ha pl Bp-en laksz, olyan közjegyzőt keress, aki német nyelven is hitelesít, mert akkor ezt már nem kell lefordíttatnod. De a közjegyzői kamara listájában megtalálod, hol vannak ilyen közjegyzők. A másolatot plusz a közjegyzői hitelesítést ( ha magyarul van) el kell vinned az OFFI-ba ( Országos Fordító Iroda). Ők elkészítik a hiteles fordítást. Szerintem a közjegyzőnél érdemes íratni egy plusz papírt, hogy Magyarországon milyen az értékelési rendszer és ezt az OFFI lefordítja. De hátha lesz valakinek más ötlete. Ha valami nem világos, nyugodtan írj privátot.
2/2 anonim válasza:
Na mi lett, mert most én is hasonló helyzetbe vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!