Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ilyenkor is meg kell simételne...

Ilyenkor is meg kell simételnem az évet? (info lent)

Figyelt kérdés
Kéttannyelvű gimibe szertnék menni ami 5 évig tart 4 helyett és úgye az első csak az angol tanulásról szól és 10.-től kezdik el a 9.-es tanaanyagot és eggyes tanrágyakat angolul. De án az első évben szertnék amerikában tanulni egy évet. Tehát tőlig nem tudtok lemardni elvileg mert ők is angolt tanulnak és én is csak én anyanyelvi környezetben és azt szeretném tudni, hogy meg kell-e ilyen szituációban ismételnem az az évet. Azt tudom ha rendes gimibe járnék akkor meg kéne de hoyg ebben a helyzeben is?
2010. júl. 4. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld magadat magántanulói jogviszonyba kérni, és a vizsgákra hazajönnél.
2010. júl. 4. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen kell megismételned az évet.

Osztályozó vizsgát kell majd tenned, a 9.-es tananyagból, de nyilván nem fog gondot okozni, mivel kint is tanulsz nyelvet. De amennyire én tudom, nem csak egyedül nyelvet tanulnak első évben, hanem pár más apróbb tárgyakat is. Szerintem ez iskolafüggő. Mindenképpen náluk érdeklődj.

2010. júl. 4. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha most mesz gimibe akkor mar elkestel vele. Amugy szerintem nem kell:)
2010. júl. 6. 23:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem most hanem majd a msot leszek 8.-os :D
2010. júl. 7. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a magántanulói státuszt, nagyon jóóóó, én fél éve vagyok magántanuló, és simán elég volt heti 4-5 órát tanulnom, azt kész is voltam. Osztájzó vizsgán ötössel átmentem. sajnos jövőre megyek gimibe, és akkor nem leszek magántanuló :( mármint mig ki nem megyünk megint külfőldre :)
2010. júl. 14. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!