Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hogyan legyek egyetemista...

---Laura--- kérdése:

Hogyan legyek egyetemista Londonban?

Figyelt kérdés
Londonban élek és szeretnék egyetemre járni.Rengeteget kutattam a témával kapcsolatban pl.Ucas rendszer,Szakok, egyetemek.Sajnos még mindig nem tudom hogy hogyan kezdhetnék hozzá vagy mit kell elintézem? mire van szükségem ahhoz hogy jelentkezzek és fel vegyenek?Tudom hogy szükséges hozzá a Ucas rendszer de nem teljesen látom át és, hogy szükséges az angol nyelvvizsga azt hogyan intézhetném el vagy hogy jelentkezzek rá? Valaki tudna tanácsot adni? A válaszokat előre is köszönöm.

2019. márc. 27. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Ucas rálépsz a bejelentkezőre - - >students - - > van egy undergraduate pont ott rámész hogy apply utána oda visz egy bejelentkező oldalra ahol a register pontnál regisztrálsz. Ez az első lépés aztán ott lehet jelentkezni egyszerű ha tudsz angolul. Angol nyevvizsga biztos hogy kell IELTS azt nem tudom hogy erre hogy kell regisztrálni de a ucas oldalon biztos levan írva valahol. 3 emeltet néznek ha van magyar érettségid elvileg az jó. Ha jól emlékszem 5re vagy 4re lehet jelentkezni és kell pénzt fizetni nem sokat de én iskola által jelentkeztem nekünk nem kellett fizetni érte.
2019. márc. 28. 21:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nincs meg a kellendő végzettség, akkor pedig jelentkezhetsz foundation year-re vagy Access to HE szakra. Ez az alapképzés előtti (nulladik) év, itt befoltozzátok a dolgokat ami ahhoz kell, hogy átvegyenek alapképzésre. Vagyis az angol vizsgát is letudjátok ott, illetve lesznek némi alapozó tárgyaid amiket a kiszemelt alapképzéseden tanulnál.
2019. ápr. 1. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!