Milyen átlagot néznek, mikor angol egyetemre jelentkezek?
Figyelt kérdés
Szeretnék Angliában továbbtanulni, de elég kevés infom van még róla.Érettségit néznek vagy hasonlóan mint itthon, féléves átlagokat nézik?Nehéz bekerülni?Az UEA-ra szeretnék jelentkezni (ha valaki esetleg onnan olvasna:D)2019. jan. 4. 14:17
1/1 anonim válasza:
Én most várom a visszajelzést UEA-ról. Viszont én Angliában tanultam, így nem tudom, hogy milyen szintet várnak el a magyar érettségiből. Viszont az egyetem honlapján minden információ fent van.
Egyébként egyetemenként eltérő. Van ahol emelt szinten kell 2 szakhoz közeli tantárgy és van ahol emelt sem kell. Meg ugye az adott szaktól us függ.
Az érettségin felül nézik a tanulmányi eredményedet, féléves nem kell, mert itt predicted grade-el jelentkezel, nem a már megkapottal. Ezen felül kell egy egy oldalas referencia a tanárodtól (természetesen angolul) aki úgymond beajánl téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!