Felvételi! Emelt angol szakra jelentkezek de nagyon félek hogy megszólalni se tudok majd. Voltatok már angol felvételin?
Figyelt kérdés
Miket kérdeznek? Vagy hogy zajlik egy ilyen felveteli? Középiskolába:)2015. febr. 8. 12:17
1/4 anonim válasza:
En tavaly felveteliztem a sulimba angol Nyek-re.:) Ne aggodj,nekem is voltak hasonlo felelmeim,de nincs miert izgulni!A tanarok nagyon kedvesek voltak,hiszen ok megiscsak vizsgaztattak mar nem egyszer,nem ketszer,tudjak,hogy mi jatszodik le ilyenkor a diakokban.A felveteli temakorok nagyjabol minden iskolaban ugyanazok,azok alapjan tettek fel kerdeseket,aztan arrol beszelhettel,amennyit akartal,ha befejezted a mondandodat,akkor feltettek a következő kerdest.Kb.10 percig voltam bent,legalabbis anyukam elmondása szerint. (Korulottem teljesen megszunni latszott a vilag,annyira izgultam,az idoerzekemet is total elveszitettem.:D)Nekem nagy felelmem volt meg az,hogy mi vam,ha nem ertem,amit kerdeznek/mondanak a tanarok.Ettol sem kell parazni,nagyon erthetoen beszélnek,de ha esetleg megsem ertened,akkor meg mindig ott van a "Please repeat it?!":D Nagyon fontos,hogy lassak rajtad,hogy magabiztos,felkeszult vagy es erezd magadban,hogy:Nagyon sokat keszultem,menni fog,felvesznek! En vegig ezt tartottam a fejemben es lass csodát,sikerult!Felvettek es most almaim sulijaban tanulok.:) Ne izgulj,sikerulni fog,a lenyeg,hogy almodbol felebresztve is fujd a temakoroket es bizz magadban! ;) Remelem tudtam segiteni egy kicsiket.Majd ird meg,hogy hogy sikerult!
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszt:) sokat segitettel ma volt a szobelim hat nem sikerult a legjobban sajnos. az iskola honlapjan fent voltak a temakorok en azokbol tanultam nagyon sokat aztan kiderult hogy teljesen masbol volt. kivancsi vagyok milyen lesz :)
2015. febr. 19. 15:28
3/4 anonim válasza:
Az 1.valaszolo vagyok.Van mar valami hir?Biztosan jobban sikerult,mint ahogyan gondolod.:) Azert ird majd meg,hogy bejutottal-e!Kettannyelvu tahozatra,vagy nyek-re jelentkeztel?
4/4 A kérdező kommentje:
Igen nem rég jött meg az értesítő de sajnos az angol tagozat nem sikerült, viszont egy másik gimibe felvettek angolra:) így utóllag örülök is hogy nem oda vettek fel :D
2015. jún. 7. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!