Hogyan juthatok ki a nyáron Angliába? Hol találok ilyen lehetőségeket (pl. önkéntesség, nyári egyetem)?
Sajnálom, de túl sok az elvárásod és túl keveset akarsz tenni cserébe. Au pairként maradna időd munka mellett és még szállást is nyújtanak (viszont a repjegyet neked kéne valószínűleg fizetni). Talán ez felel meg az igényeidnek a legjobban.
Olyat nem fogsz viszont találni, ahol ösztöndíjat és szállást is felajánlanak nulla befektetett munkával. Ezekért cserébe dolgozni is kell, de időd városnézésre nem maradna.
Nyilván nem nulla forintból akarom megoldani, mert van pénzem, csak azért mindenképpen jól jönne valamilyen támogatás.
Az au pair munka már nekem is eszembe jutott, viszont szerintem nem nekem való. Soha életemben nem voltam még együtt gyerekekkel, soha nem vigyáztam gyerekre stb., szóval halvány lila fogalmam nincsen, hogy mit kell velük csinálni. Valamint nem tudom, hogy mennyi lehetőség lenne arra a három nyári hónapra... egy barátnőm Amerikában volt au pair, viszont neki is csak egy éves munkákat ajánlottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!