Külföldi önkéntesség Erasmus+ program (Spanyolország) tapasztalatok, vélemények? Akinek van ne tartsa magában!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egyetemre készülök, de ha mégsem vesznek fel, akkor is szeretnék valami hasznosat csinálni. Önkénteskedésre gondoltam, leginkább Spanyolországban, mert a nyelvet már középszinten beszélem. Tapasztalatokra, tanácsokra lennék kíváncsi, attól aki volt már kint vagy tudja hogy működik a program, illetve milyen intézkedéseket kell végrehajtanom a jelentkezés érdekében. Válaszaitokat előre is köszönöm!
2018. júl. 7. 15:43
1/5 anonim 

válasza:

Konkretan errol nincs infom de mar nagyon regota kint elek es tobb spanyolorszagi Facebook-os csoportban is vannak sokan akik Erasmussal jottek ki. Szerintem lepj be par csoportba, biztos hogy kapsz jo nehany tanacsot :)
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi a segítséget!! :)
2018. júl. 7. 19:05
3/5 anonim 

válasza:

Szia én voltam Erasmussal spanyolorszàgban tanulni, viszont ha jól tudom, az csak egyetemistàknak van és vagy tanulni vagy szakmai gyakorlatra lehet menni. Írod, hogy ha nem vesznek fel sehova akkor akarod megpróbàlni. (bocsi ha valamit félreértettem)
4/5 anonim 

válasza:

Önkéntesnek tud menni akkor is ha nem egyetemista, csak azt nem szokták Erasmusnak hívni, inkább csak röviden EVS-nek, de lényegében az is Erasmus. Segíteni sajnos nem tudok, de vágj bele mindenképp! Károd nem lesz belőle!
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, azzal tisztában vagyok, hogy önkéntesnek kimehetek, tanulói jogviszony nélkül is, ezt láttam a honlapon. Viszont, sok mindent sajnos nem írnak, ezért is vagyok kíváncsi ezekre a dolgokra, de én is úgy gondolom, hogy bajom nem lehet belőle. Köszönöm a válaszaitokat! :)
2018. júl. 8. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!