ToBeOrNotToBe kérdése:
Egyetemen (külföldön) mesterképzésen figyelik az érettségi eredményeket?
Figyelt kérdés
egyetem, külföld, érettségi, mesterképzés, felvételi2018. okt. 9. 22:08
1/6 A kérdező kommentje:
Bocs, a kulcsszavakat rossz helyre írtam be
2018. okt. 9. 22:09
2/6 anonim válasza:
Függ az adott országtól is. Angliában például igen nézik, de csak az Angolt és a Matekot általában. De leginkább a BSc/BA diplomád minősítése érdekli őket jobban.
3/6 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok hogy mit írt volna az aki lepontozta a 2est,mert helyes infót adott.
5/6 anonim válasza:
Meg lehet látogatni bármely angol egyetemnek a követelményeit, nem hülyeséget írtam.
Mivel országot sem pedig szakot és egyetemet nem tudunk, itt egy random top20-as angol egyetem.
Apply, fees és funding alatt látható a követelmény:
-2:1-es BSc/BA diploma, ami 60-69%-os átlagot jelent. (Azonos területről kell legyen a diploma mint az MSc)
-GSCE Angol, ami érettségi féle kint, Grade C
-Vagy IELTS 6.5
És gyakorlatilag ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!