Helsinki Egyetemre jelentkezés?
Sziasztok!
Aziránt szeretnék érdeklődni, hogy van-e Magyarországon az IEC-hez, Study in Denmark-hoz hasonló szervezetek, amelyek tudnának segíteni a Helsinki Egyetemre való jelentkezéshez, az ahhoz kapcsolódó információszerzésben? Ugyanis a fentebb megjelölt szervezeteknek nincsen kapcsolatuk a Helsinki Egyetemmel, igazából nagyon finn egyetemekkel sincsen kapcsolatuk.. :D
Ha esetleg ilyen nincsen, akkor Nektek van-e tapasztalatotok finnországi egyetemi (pl. Helsinki Egyetem :D) felvételivel kapcsolatban?
Már leérettségiztem, sőt, már diplomám is van és dolgozom is (igazságügyi igazgatási alapszak), kb. 3 éve dolgozom egy végrehajtói irodában. Eredetileg az volt a terv, hogy továbbtanulok jogász szakon, de a három év alatt rájöttem, hogy ez a szakma nagyon nem passzol a személyiségemhez. Szóval csak akkor tanulnék tovább itthon jogász szakon, ha a külföldi képzés nem jönne össze. De ez teljesen irreleváns a kérdést tekintve... :)
Szóval a kérdés a továbbiakban is az, hogy van-e a fentebbiekhez hasonló szervezet, amely tudna tanácsadást nyújtani számomra a finnországi egyetemi képzésekre való jelentkezéshez, vagy ezeket az információkat csak egyéni úton lehet beszerezni?
Találtam egy angol nyelvű képzést, fizioterápia BSc képzés. Elég régóta foglalkozom sporttal és van is sporttal kapcsolatos végzettségem, de csak középszintű, dolgozgatok is benne főállás mellett. Közben váltottam állást, de jelenleg is tervben van, hogy jelentkezem egy finn egyetemre, de nem feltétlenül ragaszkodom a pszichológiához. Elég régóta érdekel a sportfizioterápia, sportrehabilitáció, lehet, ezen a vonalon fogok elindulni.
A Satakunta Egyetem egyébként színvonalasnak számít? Oda tervezek felvételizni, de csak 2020-ban. Rákészülök még erre a pályamódosításra lélekben... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!