Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Oroszorszagban megeri egyeteme...

Oroszorszagban megeri egyetemet vegezni?

Figyelt kérdés
Az egyik legelitebb es legnehezebb egyetemrol van szo (MGIMO) viszont nem tudom, hogy az orosz diploma mennyit er
2018. jún. 19. 21:35
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Személyes véleményem szerint kíséri némi negatív felhang itt hazánkban, a történelem viharai miatt. Rossz emlékek vannak azokról, akik Leningrádban jártak pártegyetemre... meg az oroszok reputációja sem a legjobb.

Ugyanakkor szerintem az orosz egyetemek nagyon jók, eleve a matek oktatás oroszországban kiváló, és én például nagy tisztelője vagyok az orosz programozóknak. Tehát színvonalát tekintve mindenképpen ajánlom, egyedül az, hogy esetleg a magyar munkaerő-piacon találkozhatsz egy kis diszkriminációval, de ez csak szubjektív megérzés. Vannak kollégáim, akik orosz egyetemre jártak (vagy maguk is oroszok), és nagyon szerették.

2018. jún. 20. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!