Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Amerikai egyetemistai életről...

Amerikai egyetemistai életről tapaszlatok? Egy szinvonalas szinmuvesz egyetemet keresek!

Figyelt kérdés
Most vagyoki 11.-es, es erosen kacerkodom a gondolattal, hogy amerikaban (hogy melyik varosban meg nem tudom, szoval ez is erdekelne), tanuljak szinmuveszetet, aztan “probaljak szerencset” kint. Mar jatszom darabokban egy pesti szinhazban kisebb-nagyobb darabokat, illetve kis korom ota szinjatszozom, gitarozom es tancolok (szoval nem kerdes szamomra, hogy merre szeretnek menni, inkabb a hol).

2018. márc. 11. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Pénztárcátokat készítsétek, nem lesz olcsó.
2018. márc. 11. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nehez bejutni, maceras a felveteli (valoszunileg eloirjak, hogy utazz ki szobeli elbeszelgetesre), draga is es nagyon stresszes. Probald meg inkabb a magyar szinmuveszetit.
2018. márc. 12. 00:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a szfe-t nagyon nagyra tartom, es ez nem is az egyetem hibaja, de Mo.-on nem igazan porog a “filmes elet”, engem pedig fokepp a filmek erdekelnenek. Igy nem hiszem, hogy sok ertelme lenne itthon maradni😔
2018. márc. 16. 15:51
 4/5 anonim válasza:
Akkor inkább próbálj castingokra járni, akit a filmes szerepelnek érdekelnek jobban, annak azt érdemesebb választani. Színművészeti egyetemen leginkább színházi előadásokban szerepelnétek, vagy gyakorolnátok azt. Van még színész OKJ is, persze ez itt, Magyarországon.
2018. márc. 21. 07:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Los Angelesben minden második ember színész akar lenni vagy valaki a filmes világban, ebből elég kis százaléknak van tényleges egyetemi képzettsége, nem ez számít. Az számít hogy odamész a meghallgatásra és olyan kinézetű/karakterű embert keresnek épp mint te. Persze az egyetem által jöhet esetleg pár lehetőség, de az se garancia semmire. És kinti egyetem borzalmasan drága, még amerikai viszonylatban is, a diákhitel rendszerük meg nem olyan mint az angol, teljesen kizsákmányol és 30 évesen még mindig azt fogod fizetni, a teljes összeg addigra meg már a nagyon sokszorosa lesz annak amit eredetileg felvettél. Ha a szüleid ki tudják fizetni, akkor király, de akkor akár kapásól is bevásárolhatnak valamilyen filmbe majdhogynem:D Nem akarlak teljesen lebeszélni róla, de legyél tisztában az előnyeivel, hátrányaival és a buktatóival és utána mérlegelj mit akarsz és mit tudsz megtenni. Sok sikert!:)
2018. márc. 21. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!