Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Nincs 8 általános de 9 és 10....

Nincs 8 általános de 9 és 10. Osztályt elvégeztem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7. Után 8. Év közben külföldre költöztem és korom miatt (8. Fél évét fejeztem be akkor Magyarországon), második félévtől itt külföldön 9.-be raktak. Így gyakorlatilag ugrottam egy évet. Most végeztem el itt a 10.-et viszont a 8.-ot egyik országban sem. Úgy lehet motor jogosítványom? Mármint elég ha bemutatom az igazolást arról hogy 9. És 10. Osztályt elvégeztem?

2018. jún. 19. 03:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ha jól értem, nincs meg a 8. osztályod, de a 9-10 megvan?
2018. jún. 19. 05:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Jól érted. A8.-kat kihagytam mert év közben elköltöztem másik országba ahol 9.-ik volt a legalacsonyabb osztály ahova rakhattak.
2018. jún. 19. 05:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A bizonyitván is megvan?Akkor jelenleg az a legmagassabb iskolai végzettsége,el kell hogy fogadják.
2018. jún. 19. 07:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2018. jún. 19. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:
67%
Lehet hogy belekötnek,ha idegen nyelvű.Kormányablakba kell rákérdezni a magyarositatásra.
2018. jún. 19. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!